پایان نامه ارشد: بررسی اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر خصوصیات رشدی و عملکرد لوبیا معمولی در منطقه لنگرود | ... | |
تکه هایی از متن پایان نامه به عنوان نمونه : (ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است) فهرست مطالب: چکیده………………………………… 1 فصل اول : مقدمه……………………….. 2 1-1 مقدمه…………………………….. 3 فصل دوم : بررسی منابع………………….. 5 2-1 پیشینه و تاریخچه لوبیا……………… 6 2-2 اهمیت اقتصادی لوبیا………………… 6 2-3 سطح زیر کشت لوبیا در ایران و جهان……. 7 2-4 مشخصات عمومی لوبیا…………………. 7 2-5 خصوصیات گیاهشناسی لوبیا…………….. 8 2-6 نیازهای اقلیمی لوبیا……………….. 11 2-7 نقش کلسیم در تغذیه گیاهان…………… 12 2-7-1 کلسیم در خاک…………………….. 14 2-7-2 اثر کلسیم برخواص و ویژگیهای خاک……. 14 2-7-3 اثر متقابل کلسیم با سایر عناصر…….. 15 2-8 فیزیولوژی کلسیم در گیاه…………….. 15 2-9 نقشهای کلسیم در گیاه……………….. 16 2-9-1 پایداری دیواره سلول………………. 16 2-9-2 رشد سلول………………………… 16 2-9-3 پایداری غشا و تنظیم آنزیم…………. 17 2-9-4 تنظیم توزیع کلسیم درون سلول……….. 17 2-9-5 موازنه کاتیون- آنیون و تنظیم اسمز….. 17 2-10 استفاده از گچ در تغذیه گیاهان………. 18 2-11 نقش گوگرددر تغذیه گیاهان…………… 19 2-12 نقش گوگرد در افزایش عملکرد محصولات کشاورزی 22 2-13 اثر گوگرد بر مقدار پروتئین دانه لوبیا.. 23 2-14 اثرگوگرد بر مقدار کلروفیل برگها…….. 23 2-15 اثر کلسیم بر تثبیت نیتروژن…………. 24 2-16 نقش کلسیم و pH درتثبیت نیتروژن……… 25 2-17 نقش گوگرد بر تثبیت نیتروژن…………. 25
فصل سوم : مواد و روش ها ……………….. 27 3-1 مشخصات جغرافیایی و آب و هوایی منطقه….. 28 3-2 خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک محل انجام آزمایش 30 3-3 ویژگی های آماری طرح آزمایشی…………. 30 3-4 آماده سازی زمین، اجرای نقشه طرح و کاشت لوبیا 31 3-5 خصوصیات مورد بررسی…………………. 31 3-5-1 ارتفاع بوته……………………… 31 3-5-2 تعداد ساقه فرعی………………….. 32 3-5-3 طول غلاف…………………………. 32 3-5-4 تعداد غلاف در بوته………………… 32 3-5-5 تعداد دانه در غلاف………………… 32 3-5-6 تعداد دانه در بوته……………….. 32 3-5-7 وزن صد دانه خشک………………….. 32 3-5-8 عملکرد غلاف تر……………………. 33 3-5-9 عملکرد غلاف خشک…………………… 33 3-5-10 عملکرد دانه…………………….. 33 3-5-11 عملکرد بیولوژیک…………………. 33 3-6 محاسبات آماری……………………… 33 فصل چهارم: نتایج………………………. 34 4-1 اثر زمان و مقدار مصرف گچ برارتفاع بوته.. 35 4-2 اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر تعداد ساقه فرعی 37 4-3 اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر طول غلاف….. 39 4-4 اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر تعداد غلاف در بوته 41 4-5 اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر تعداد دانه در غلاف 43 4-6 اثر زمان و مقدار مصرف گچ برتعداد دانه در بوته 45 4-7 اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر وزن صد دانه. 47 4-8 اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر عملکرد غلاف تر 48 4-9 اثر زمان و مقدار مصرف گچ عملکرد غلاف خشک. 49 4-10 اثر زمان و مقدار مصرف گچ بر عملکرد دانه 50 4-11 اثر زمان و مقدار مصرف گچ برعملکرد بیولوژیک 51 فصل پنجم : نتیجه گیری………………….. 54 5-1- نتیجه گیری……………………….. 55 5-2- پیشنهادات………………………… 55 منابع………………………………… 56 فهرست جدول ها جدول 3-1 خصوصیات شیمیایی خاک محل آزمایش.. 30 جدول 3-2 خصوصیات فیزیکی خاک محل آزمایش… 30 جدول 4-1 تجزیه واریانس داده ها………… 53 فهرست شکل ها شکل 3-1 نقشه استان گیلان و تقسیم بندی شهرها و نقشه بخشهای شهرستان لنگرود………………………… 28 شکل 3-2 میزان بارندگی………………….. 29 شکل 3-3 میانگین دما……………………. 29 شکل 4-1 اثر مقدار مصرف گچ بر ارتفاع بوته لوبیا 36 شکل 4-2 اثر زمان مقدار مصرف گچ بر ارتفاع بوته لوبیا 36 شکل 4-3 اثر مقدار مصرف گچ بر تعداد ساقه فرعی 38 شکل 4-4 اثر زمان مقدار مصرف گچ بر تعداد ساقه فرعی 38 شکل 4-5 اثر مقدار مصرف گچ بر طول غلاف لوبیا.. 40 شکل 4-6 اثر زمان مقدار مصرف گچ بر طول غلاف لوبیا 40 شکل 4-7 اثر مقدار مصرف گچ بر تعداد غلاف لوبیا 42 شکل 4-8 اثر زمان مقدار مصرف گچ بر تعداد غلاف لوبیا 42 شکل 4-9 اثر مقدار مصرف گچ بر تعداد دانه در غلاف 44 شکل 4-10 اثر زمان مقدار مصرف گچ بر تعداد دانه در غلاف 44 شکل 4-11 اثر مقدار مصرف گچ بر تعداد دانه در بوته لوبیا 46 شکل 4-12 اثر زمان مقدار مصرف گچ بر تعداد دانه در بوته لوبیا………………………………… 46 شکل 4-13 اثر متقابل مقداروزمان مصرف گچ بر تعداد دانه در بوته لوبیا……………………………. 46 شکل 4-14 اثر متقابل مقداروزمان مصرف گچ بر وزن صد دانه لوبیا………………………………… 47 شکل 4-15 اثر متقابل مقداروزمان مصرف گچ بر عملکرد غلاف تر لوبیا………………………………… 48 شکل 4-16 اثر متقابل مقداروزمان مصرف گچ بر عملکرد غلاف خشک لوبیا………………………………… 49 شکل 4-17 اثر متقابل مقداروزمان مصرف گچ بر عملکرد دانه لوبیا………………………………… 50 شکل 4-18 اثر مقدار مصرف گچ بر عملکرد بیولوژیک لوبیا 52 شکل 4-19 اثر زمان مقدار مصرف گچ بر عملکرد بیولوژیک لوبیا…………………………………….. 52 شکل 4-20 اثر متقابل مقداروزمان مصرف گچ بر عملکرد بیولوژیک لوبیا………………………………… 52
به منظور بررسی اثر گچ بر رشد و عملکرد لوبیا در منطقه لنگرود، آزمایشی به صورت فاکتوریل با طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی در 3 تکرار در سال 1392 به اجرا در آمد. فاکتور اول، زمان مصرف گچ در 2 سطح (مصرف کامل در ابتدای کاشت و مصرف به صورت تقسیط شده در 2 مرحله کاشت و گلدهی) و فاکتور دوم مقدار مصرف گچ در 5
[جمعه 1398-07-12] [ 10:21:00 ب.ظ ]
لینک ثابت
|