پایان نامه ارشد: بررسی اثر میزان رسیدگی و تعداد چین برداشتی بر عملکرد کمی و کیفی تولید توتون pvh19 | ... | |
استاد راهنما:
(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است) تکه هایی از متن پایان نامه به عنوان نمونه : (ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است) فهرست مطالب: چکیده 1 فصل اول. 2 مقدمه وکلیّات… 2 مقدمه: 3 1-کلیات… 4 1-1: پیشینه کشت و کار توتون در جهان و ایران. 4 1-1-1 : پیشینه کشت و کار در جهان. 4 1 ـ 1-2 : پیشینه کشت و کار در ایران. 4 1 ـ 1-3 : سطح زیر کشت و مقدار تولید توتون در جهان و ایران. 5 1 ـ 1-4: اهمیت اقتصادی توتون. 5 1-2: مشخصات گیاهشناسی توتون. 9 1-2-1: مشخصات زیر جنس پتونیویدس ( ( Nicotiana Petunioides. 10 1-2-2 : مشخصات زیر جنس روستیکا ( Nicotiana Rustica ) 10 1-2-3 : مشخصات زیر جنس تاباکوم ( Nicotiana Tabacum ) 11 1-3 : طبقه بندی غیربوتانیکی (صنعتی) 12 1-4: مشخصات مرفولوژیکی و گیاه شناسی توتون. 14 1-4-1 : برگ… 14 1-4-2 : گل.. 15 1-5: درجه حرارت و آب و هوای عمومی.. 15 1-6 : مفهوم کلی کیفیت برگ توتون. 16 1-6-1: ویژگیهای فیزیکی شامل.. 17 1-6-2 : ویژگیهای شیمیایی.. 17 1-6-3 : ویژگیهای فیزیکی برگ… 17 1-7 : عطر توتون ( aroma )یا بوی توتون ( odor ) 20 1-7-1 : مزه یا طعم ( taste ) 21 1-7-2 : عطر و طعم ( Flavour ) 21 1-8: ویژگی های شیمیایی توتون. 21 1-8-1: آب… 21 1-8-2 : مواد خشک و خاکستر. 22 1-8-3 : ترکیبات معدنی.. 23 1-8-4 : ترکیبهای آلی: کربوهیدراتها 24 1-8-5 : سلولز و لیگنین.. 24 1-8-6 : همی سلولز. 24 1-8-7 : ترکیبهای ازتی(nitrogenous compunds) 25 1-8-8: ازت: کل (total nitrogen) 25 1-8-9: پروتئین ها 25 1-8-10 : ازت آلفل آمین.. 25 1-8-11: آلکالوئیدها 25 1-8-12: بازهای فرار کل ( tvb) total volatile basis. 26 1-9: توزیع نیکوتین در سطح برگ… 26 1-9-1: اترهای نفتی قابل استخراج.. 26 1-10: عوامل مختلفی که بر کیفیت برگ توتون موثرند. 27 1-11: انواع توتون و محل برگ روی ساقه. 27 1-12: اثر عوامل محیطی و زراعی مؤثر برروی کیفیت برگ توتون. 29 1-12-1: تأثیر آب و هوا 29 1-12-2: تأثیر مواد غذایی روی کیفیت برگ توتون. 30 1-12-3 : فسفر. 31 1-12-4: پتاسیم. 31 1-12-5: گلزنی و کنترل جوانههای جانبی روی کیفیّت توتون برگ… 31 1-12-6 : کلر. 31 1-13 : نقش عوامل زراعی روی کیفیت برگ توتون. 32 1-14 : آماده سازی خاک برای کاشت توتون. 32 1-15: كنترل جوانه های جانبی.. 33 1-16 : برداشت، عمل آوری، جور و دسته بندی و خرید توتون ویرجینیا 36 1ـ16ـ1: اصول برداشت توتون ویرجینیا: 36 1 ـ16 ـ 2: علایم رسیدگی برگ های ویرجینیا: 37 1ـ16ـ3 : زمان برداشت و عملیات سوزن زنی و یا كاست زنی: (Racking ) 37 1ـ 17 : عمل آوری توتون ویرجینیا: 39 1ـ17ـ1: تأسیسات عمل آوری: 39 1ـ17 ـ2 : گرمخانه سنتی: 39 1ـ17ـ3 : گرمخانه نیمه مدرن: 39 1ـ17 ـ4 : گرمخانه مدرن: 39 فصل دوم. 41 بررسی منابع. 41 2-1-عملکرد و اجزای عملكرد گیاه توتون. 42 2-2- خصوصیات کیفی برگها 42 2-6-1- چین.. 43 2-6-2- رسیدگی برگ و برداشت… 44 فصل سوم. 48 مواد و روشها 48 3-1. مشخصات محل اجرای آزمایش… 49 3-2- اطلاعات هواشناسی منطقه آزمایش… 49 3-3-خصوصیات خاک محل انجام آزمایش… 51 3-4- طرح آزمایشی.. 52 3-5-نحوه اجرای آزمایش… 52 3-6 روش نمونه برداری.. 53 3-7- خصوصیات مورد بررسی.. 53 3-7-1- تعداد برگ کل.. 53 3 – 7-2- تعداد برگ مورد استفاده در صنعت تجاری.. 53 3-7-3- قطر ساقه. 53 3-7-4- ارتفاع بوته. 53 3-7-5-تاریخ گلدهی.. 53 3-7-6- طول وعرض پا برگ… 54 3-7-7-طول و عرض کمر برگ… 54 3-7-8- طول وعرض لچه برگ… 54 3-7-9- عملکرد برگ خشک… 54 3-7-10- عملکرد اقتصادی(عملكرد برگ سبز و خشك) 54 3-7-11- میزان عدد SPAD برگها 54 3-8- روش های اندازه گیری قند احیاء ،نیکوتین،کلر. 55 3-8-1- قند احیاء : 55 3-8-2- نیكوتین.. 55 3-8-3- کلر. 57 3-9-محاسبات آماری.. 57 فصل چهارم. 58 نتایج وبحث… 58 4-1 نتایج وبحث اثر میزان رسیدگی برگ توتون وتعداد چین برداشتی بر خصوصیات مورفولوژیکی گیاه توتون به شرح زیر می باشد. 59 4-1-1 تعداد برگ قابل برداشت… 59 4-1-2 طول برگ توتون. 59 4-1-3 عرض برگ توتون. 60 4-1-4- قطر ساقه توتون. 60 4-1-5- ارتفاع ساقه توتون. 61 4-1-6- سطح برگ توتون. 61 4-2- اثر میزان رسیدگی برگ توتون و چین برداشتی بر وزن تر برگ توتون. 64 4-3 اثر میزان رسیدگی برگ توتون و چین برداشتی بر وزن خشک برگ توتون(عملکرد) 65 4-4 اثر میزان رسیدگی برگ توتون و چین برداشتی بر قیمت متوسط یک کیلوگرم توتون خشک… 66 4-5 اثر میزان رسیدگی برگ توتون و چین برداشتی برعملکرد اقتصادی.. 67 4-6 صفات کیفی.. 71 4-6-1 اثر میزان رسیدگی برگ توتون و چین برداشتی برمقدار نیکوتین برگ توتون. 71 4-6-2 اثر میزان رسیدگی برگ توتون و چین برداشتی برمقدار قند برگ توتون. 72 4-6-3 اثر میزان رسیدگی برگ توتون و چین برداشتی بر عدد SPAD پا برگ گیاه توتون. 73 پیشنهادات… 78 منابع. 79 فهرست منابع: 80
فهرست جداول جدول 1-1 ………………………………………………………………………………………………………………………… 7 جدول 1-2 …………………………………………………………………………………………………………………………. 7 جدول 1-3 ………………………………………………………………………………………………………………………….29 جدول 3-1 ………………………………………………………………………………………………………………………… 51 جدول 4-1 ……………………………………………………………………………………………………………………….. 63 جدول 4-2 ………………………………………………………………………………………………………………………… 68 جدول 4-3 ………………………………………………………………………………………………………………………. 76 فهرست نمودارها/اشکال نمودار 1-1 …………………………………………………………………………….. ……………………………………………..8 نمودار 1-2 ……………………………………………………………………………. ………………………………………………8 نمودار 3-1 ……………………………………………………………………………. …………………………………………… 49 نمودار 3-2 ………………………………………………………………………………………………………………………… . 50
نمودار 3-3 …………………………………………………………………………………………………………………………….50 نمودار 4-1 …………………………………………………………………………………………………………………………… 69 نمودار 4-2 ……………………………………………………………………………………………………………………….. .. 69 نمودار 4-3 …………………………………………………………………………… ……………………………………………. 70 نمودار 4-4 ………………………………………………………………………….. ………………………………………………70 نمودار 4-5 …………………………………………………………………………………………………………………………. .71 نمودار 4-6…………………………………………………………………………………………………………………………… 77 نمودار 4-7………………………………………………………………………………………………………………………. …. 77 نمودار 4-8………………………………………………………………………………………………………………………… .. 78 نمودار 4-9………………………………………………………………………………………………………………………… .. 78 چکیده مقدمه: مصرف روز افزون سیگارت و انواع فرآورده های دخانی، لزوم افزایش سطح زیر کشت برای پاسخ گویی به نیاز چند صد میلیون نفر مصرف کنندگان فرآورده های دخانی، را توجیه می کند ( جبارزاده به نقل از 1370 الف ). انواع ارقام تجاری توتون جهت تولید فرآورده های دخانی در ایران کشت می شود و مناطق کشت توتون سیگارت عبارتند از استان مازندران 35 درصد، گلستان 25 درصد، گیلان20 درصد، آذربایجان غربی 15 درصد و کردستان 5 درصد. سالانه بیش از 50 میلیارد نخ سیگارت در ایران دود می شود که فقط 27 میلیارد نخ در ایران تولید می شود که دارای کیفیت چندان نامطلوبی نیستند (جبارزاده به نقل از بی نام، 1380 الف ). توتون با توجه به پتانسیل مطلوب شرایط آب و هوایی و خاک به ویژه در استان های شمالی کشور می تواند جایگاه ویژه ای در ایران داشته باشد. متاسفانه در سال های اخیر سطح زیر کشت آن در ایران به دلیل عملکرد پائین ارقام مورد استفاده در مقایسه با هزینه بالای تولید آن و عدم تأمین نیازهای آبی گیاه به شدت کاهش یافته است تعداد صفحه : 101
[یکشنبه 1398-07-14] [ 04:05:00 ق.ظ ]
لینک ثابت
|