پایان نامه جهت اخذ مدرک کارشناسی ارشد
 

رشته: کشاورزی
گرایش: باغبانی
 

عنوان

بررسی روش‌های استفاده از عناصر پرمصرف درافزایش عملکرد کیوی استان گیلان، مطالعه موردی آستانه اشرفیه


استاد راهنما
دکترعلی محمدی ترکاشوند
 
تابستان1393
 

(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است)

تکه هایی از متن پایان نامه به عنوان نمونه :

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

 

فهرست مطالب

عنوان                        صفحه

Contents

چکیده: 1

فصل اول: كلیات

1-1- اهمیت مصرف میوه‌ها وسبزی‌ها 3

1-2- اهمیت مصرف كودها 3

1-3- نقش عناصر غذایی.. 4

فصل دوم: مرور منابع

2-1- تاریخچه کشت و کار كیوی در ایران و جهان. 6

2-2- سطح زیر کشت و مقدار تولید کیوی در ایران و جهان. 6

2-3- گیاه‌شناسی كیوی.. 7

2-4- واریته‌های معروف کیوی.. 8

2-4-1- رقم هایوارد. 8

2-4- 2- رقم برنو. 8

2-4- 3- رقم آبوت… 9

2-4-4- رقم مانتی.. 9

2-4-5- واریته آلیسون. 9

2-4-6- رقم گراسی.. 9

2-5- شرایط تولید کیوی.. 9

2-6- ارزش غذایی میوه 10

2-7- مدیریت تغذیه در باغات کیوی.. 12

2-8-عناصر غذایی پر مصرف (ازت ، فسفر ، پتاس ) 13

2-8-1-  نیتروژن. 13

2-8-2-پتاسیم. 13

2-8-3- فسفر. 13

2-9- روش های مصرف کودهای پر مصرف… 14

2-9-1- روش پخش سطحی.. 14

2-9-2- روش محلول پاشی.. 15

2-9-3- روش تزریق به تنه‌ی درختان. 15

2-9-4- روش چالکود. 15

2-9-4-1- چالکود و تأثیر در تسهیل جذب عناصر غذایی.. 15

2-10- کیفیت در زمان برداشت… 17

فصل سوم: مواد و روشها

3-1- مکان و زمان انجام آزمایش… 19

3-2- اعمال تیمارها 19

3-3-كنترل و مبارزه با علفهای هرز. 20

3-4- روش آبیاری.. 21

3-5- خصوصیات خاك.. 21

 

برای دانلود متن کامل پایان نامه ها اینجا کلیک کنید

3-6- برداشت میوه کیوی.. 21

3-7- ارزیابی صفتها 22

3-7-1- اندازه گیری وزن تر میوه 22

3-7-2- اندازه گیری اسیدیته(pH)  میوه 22

3-7-3-اندازه گیری سفتی میوه 22

3-7-4-اندازه گیری قند میوه 22

3-7-5-عصاره گیری از میوه 23

3-7-6- اندازه گیری وزن خشك میوه 23

3-7-7- اندازه گیری ازت میوه 23

3-7-8- اندازه گیری پتاسیم میوه 24

3-7-9-اندازهگیری فسفرمیوه 24

3-8-تجزیه و تحلیل داده‌‌‌‌‌‌‌‌ها 25

فصل چهارم: نتیجه و بحث

4-1- اثر تیمارها بر رشد گیاه 27

4-1-1- جدول تجزیه واریانس داده ها 27

4-1-2- اثر تیمارها بر زون تر میوه كیوی.. 28

4-1-3- اثر تیمار بر وزن خشك میوه كیوی.. 29

4-1-4- اثر تیمارها بر ماده خشك (درصد) میوه كیوی.. 30

4-1-5- اثر تیمارها بر قند میوه كیوی.. 31

4-1-6- اثر تیمارها بر سفتی میوه كیوی.. 32

4-1-7- اثر تیمارها بر اسیدیته میوه كیوی.. 33

4-1-8- اثر تیمارها بر غلظت نیتروژن میوه كیوی.. 34

4-1-9- اثر تیمارها بر فسفر میوه كیوی.. 35

4-1-10- اثر تیمارها بر غلظت پتاسیم میوه كیوی.. 36

نتیجه گیری کلی.. 37

پیشنهادات: 37

منابع. 38

 

فهرست جداول

جدول 2-1- سطح زیركشت، میزان تولید وعملكرد محصول كیوی درسال 1387. 7

جدول 2-2- ارزش غذایی و ترکیبات تشکیل دهنده میوه کیوی.. 11

جدول 3-1- تیمارهای مورد آزمایش برای هردرخت… 19

جدول 3-2- فاكتورهای مربوط به تجزیه خاك قبل از اجرای آزمایش(عمق 30-0 سانتی متر) 21

جدول4-1-تجزیه واریانس داده های مربوط به تأثیر تیمارها بر برخی صفات ریشه و غلظت عناصر نیتروژن، فسفر و پتاسیم در میوه كیوی.. 27

 

فهرست اشكال

شکل2-1- میزان تولید کیوی در جهان (فائو، 2008) 7

شکل4-1- تاثیر تیمارها بروزن ترمیوه کیوی.. 28

شکل4-2- تاثیر تیمارها بروزن خشك میوه کیوی.. 29

شکل4-3- تاثیر تیمارها برماده خشک میوه کیوی.. 30

شکل4-4- تاثیر تیمارها برقندمیوه کیوی.. 31

شکل4-5- تاثیر تیمارها برسفتی میوه کیوی.. 32

موضوعات: بدون موضوع
[شنبه 1398-07-13] [ 11:37:00 ق.ظ ]