پایان نامه ارشد در رشته تربیت بدنی: تأثیر هشت هفته تمرین هوازی و رژیم غذایی كاهش وزن بر نیمرخ لیپیدی خون و آدیپونکتین زنان غیرفعال میانسال | ... | |
فهرست مطالب: فصل اول: طرح تحقیق مقدمه. 2 بیان مسأله. 3 ضرورت و اهمیت تحقیق.. 6 اهداف تحقیق.. 8 هدف کلی.. 8 اهداف ویژه 8 فرضیه های تحقیق.. 10 تعریف واژه ها 11 فصل دوم: ادبیات تحقیق مبانی نظری.. 14 چاقی و بیماریزایی.. 14 چاقی و حساسیت به انسولین.. 14 چاقی و بیماری عروق کرونر قلب.. 14 چاقی و سرطان. 15 چاقی و استئوآرتریت.. 15 چاقی و تعادل انرژی.. 15 اتیولوژی چاقی.. 16 تأثیر سن بر چاقی.. 16 سبک زندگی.. 18 عوارض چاقی.. 21 ترمودینامیک چاقی و از دست دادن وزن. 24 عدم تحرک بعنوان دلیل برای چاقی.. 26 تعادل درشت مغذی های رژیم. 26 کاهش مطلوب وزن. 26 اثرات ورزش بر کاهش وزن. 27 روش های مرسوم کاهش وزن در افراد چاق. 27 منشأ لیپوپروتئین های خون و طبقه بندی آنها 30 طبقه بندی لیپوپروتئین ها 31 شیلومیکرون ها 31 لیپوپروتئین با دانسیته بسیار پایین(VLDL) 31 لیپوپروتئین با دانسیته پایین(LDL) 31 لیپوپروتئین دارای دانسیته متوسط (IDL) 32 لیپوپروتئین با دانسیته بالا (HDL) 32 اثر فعالیت ورزشی بر کلسترول پلاسما 34 آثارکوتاه مدت.. 34 آثار بلند مدت.. 35 عوامل موثر بر غلظت کلسترول بدن. 36 موارد استعمال ویژه کلسترول. 37 اثر فعالیت ورزشی بر تری اسیل گلیسرول های پلاسما 39 آثار کوتاه مدت.. 39 آثار بلند مدت.. 41 کلسترول. 42 کنترل غلظت کلسترول داخل سلولی.. 42 کنترل سنتز کلسترول توسط کبد. 43 آدیپونکتین: 44 انواع آدیپونکتین: 44 عملکرد آدیپونکتین و کبد: 45 آدیپونکتین و ورزش: 47 تحقیقات انجام شده در داخل کشور 49 تحقیقات انجام شده در خارج کشور 58 فصل سوم: روش تحقیق روش تحقیق.. 68 جامعه آماری، نمونه آماری و نحوه ی گزینش آزمودنی ها 68 معیارهای ورود به تحقیق:. 69 متغیرهای تحقیق : 70 ابزار و روش جمع آوری داده ها: 70 شاخص های پیكرسنجی: 71 برنامه تمرین هوازی: 72 روش تعیین شدت تمرین : 72 رژیم کاهش وزن پلکانی : 73 روش های آزمایشگاهی.. 75 محدودیت های تحقیق : 76 ملاحظات اخلاقی: 76 روش های آماری.. 77 فصل چهارم: یافته های تحقیق مقدمه. 79 الف) توصیف داده های تحقیق.. 79 ب) آزمون فرضیه های تحقیق.. 82 فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری تحقیق خلاصه تحقیق: 98 یافته های تحقیق: 99 بحث و نتیجه گیری.. 101 نتیجه گیری کلی.. 105 پیشنهادات کاربردی برگرفته ازتحقیق.. 106 پیشنهادات برای تحقیقات آینده 107
فهرست جداول جدول 2- 1: غلظت های مطلوب، مرز و نامطلوب چربی سرم درپلاسما( mg/dl ) 36 جدول 3- 1: پروتكل كاهش وزن پلكانی در هشت هفته……… 74 جدول 4- 1: توصیف سنی آزمودنی ها 79 جدول 4- 2: توصیف قد آزمودنی ها 79 جدول 4- 3: توصیف وزن آزمودنی ها 79 جدول 4- 4: نتایج آزمون کلوموگروف اسمیرنف مربوط به متغیرهای آنترپومتریكی.. 80 جدول 4- 5: نتایج آزمون کلوموگروف اسمیرنف مربوط به متغیرهای اندازه گیری شده 80 جدول 4- 6: میانگین تری گلیسرید پس از هشت هفته تمرین هوازی.. 82 جدول 4- 7: میانگین كلسترول پس از هشت هفته تمرین هوازی.. 83 جدول 4- 8: میانگین HDL پس از هشت هفته تمرین هوازی.. 84 جدول 4- 9: میانگین LDL پس از هشت هفته تمرین هوازی.. 85 جدول 4- 10: میانگین آدیپونکتین سرم پس از هشت هفته تمرین هوازی.. 86
جدول 4- 11: میانگین تری گلیسرید پس از هشت هفته تمرین هوازی و رژیم كاهش وزن پلكانی.. 87 جدول 4- 12: میانگین كلسترول پس از هشت هفته تمرین هوازی و رژیم كاهش وزن پلكانی.. 88 جدول 4- 13: میانگین HDL پس از 8 هفته تمرین هوازی و رژیم كاهش وزن پلكانی.. 89 جدول 4- 14: میانگین LDL پس از 8 هفته تمرین هوازی و رژیم كاهش وزن پلكانی.. 90 جدول 4- 15: میانگین آدیپونکتین سرم پس از 8 هفته تمرین هوازی و رژیم كاهش وزن پلكانی.. 91 جدول 4- 16: تغییرات مربوط به تری گلیسرید گروههای تمرین هوازی و تمرین هوازی همراه با رژیم پلكانی 92 جدول 4- 17: تغییرات مربوط به كلسترول گروههای تمرین هوازی و تمرین هوازی همراه با رژیم پلكانی.. 93 جدول 4- 18: تغییرات مربوط به HDL گروههای تمرین هوازی و تمرین هوازی همراه با رژیم پلكانی.. 94 جدول 4- 19: تغییرات مربوط به LDL گروههای تمرین هوازی و تمرین هوازی همراه با رژیم پلكانی.. 95 جدول 4- 20: تغییرات مربوط به آدیپونکتین سرم گروههای تمرین هوازی و تمرین هوازی همراه با رژیم پلكانی 96 نمودار 4- 1: تغییرات تری گلیسرید در گروه تمرین هوازی.. 82 نمودار 4- 2: تغییرات کلسترول در گروه تمرین هوازی.. 83 نمودار 4- 3: تغییرات HDL در گروه تمرین هوازی.. 84 نمودار 4- 4: تغییرات LDL در گروه تمرین هوازی.. 85 نمودار 4- 5: تغییرات آدیپونکتین در گروه تمرین هوازی.. 86 نمودار 4- 6: تغییرات تری گلیسرید در گروه تمرین هوازی و رژیم غذایی.. 87 نمودار 4- 7: تغییرات كلسترول در گروه تمرین هوازی و رژیم غذایی.. 88 نمودار 4- 8: تغییرات HDL در گروه تمرین هوازی و رژیم غذایی.. 89 نمودار 4- 9: تغییرات LDL در گروه تمرین هوازی و رژیم غذایی.. 90 نمودار 4- 10: تغییرات آدیپونکتین در گروه تمرین هوازی و رژیم غذایی.. 91 نمودار 4- 11: تغییرات تری گلیسرید بین دو گروه 92 نمودار 4- 12: تغییرات کلسترول بین دو گروه 93 نمودار 4- 13: تغییرات HDL بین دو گروه 94 نمودار 4- 14: تغییرات LDL بین دو گروه 95 نمودار 4- 15: تغییرات آدیپونکتین بین دو گروه 96
چکیده
[یکشنبه 1398-07-14] [ 10:02:00 ق.ظ ]
لینک ثابت
|